script type="text/javascript"> Width =1000; // ange bredden på sidan som ska snöas in... Height =2000; // ange höjden på sidan som ska snöas in... Count =25; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal! MaxStep=3; // max steg i rörelsen MinStep=1; // min steg i rörelsen MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga MinFlake=4; // min storlek på snöflinga PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

~ hur jag ser på utseende ~

jag tror att utseende spelar ganska stor roll.
man ser ju lite trevligare ut om man ex, sminkar sig lite eller platta håret.
men då menar jag inte att man måste göra det varje dag men om man kanske gör de någon/några dagar i veckan så tror jag folk får en annan uppfattning om en.
lite smink kan ju faktiskt göra stor förändring både åt utseendet och mentalt faktiskt.
för när jag har smink så känner jag mig självsäkrare är utan, man ska ju klart inte tycka man är ful när man är utan smink. alla ser ju olika ut och man ska ju inte ha smink för att man måste men jag tror att om man kanske har dålig självkänsla så tror jag de kan hjälpa om man fixar sig ibland, så folk får se en annan sida av en liksom.
när jag gick i 5-6 började jag sminka mig och jag gillade det, men det blev lite som ett beroende för sen kunde jag inte gå utan. jag ville inte och jag fick dålig självkänsla om jag inte hade smink. tyckte inte jag såg bra ut när jag var utan, det gör jag fortfarande men jag har liksom fattat att det är inte så många som bryr sig och jag borde inte bry mig om vad dom tycker alls. jag går inte utan smink så ofta men ibland.
sen om jag har gått utan smink ett tag så längtar jag tills jag ska sminka mig nästa morgon, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0